Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

To nejlepší z receptů GURMÁNSKÉHO EXPERIMENTÁTORA. Jak jsem si tohle přečetl, projela mě po zádech husí kůže. Ale jak už jsem psal zde Chutně a levně s Láďou Hruškou, jako inspirace dobré, leč nazývat pozitivním slovem experimentátor, člověka, který jen najde recept jiných lidí na internetu a pak se natočí při jeho výrobě. To není experimentátor, nýbrž gurmánská svině a to pěkně propečená. .. A představa, že z toho udělali i knížku. To je smutné. .... HODNOCENÍ: 10% (1*) ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Národ, kde ve sledovanosti vedou Babovřesky, ve čtenosti Blesk a kde Hruškovy sračky na talíři trhají rekordy prodeje si nezaslouží nic jiného, než ten marasmus, ve kterém se plácáme. A víte, co je na tom nejhorší? Že ty recepty mu prý posílají sami lidi. Ovšem možná je to celé jinak a jde jen o osvětovou přípravu na dobu, kdy budeme všichni žrát odpadky z popelnic. ()

Reklama

williamriker 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu si zaslouží za snahu a ukázku toho, co je český národ schopen ještě konzumovat, jak fyzicky (jídlo) tak i psychicky (z televize). Opravdu odstrašující případ spodiny .. ani nemohu napsat slovo "gastronomie". Konzumní styl nejhrubšího kalibru který navazuje na zpravodajství téže televizní stanice, ano televize komerční. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Co všechno lidi nesežerou, když je to levné. Člověk až žasne jak se lidi nechají ovlivnit jakoukoliv kravinou, kterou by normálně ani nevzaly v potaz. Láďa má prostě talent na ovládání myšlenkových pochodů lidí. Už jen z těch receptů je mi nějak nevolno. Kůžičkový guláš, by byl vhodný adept na tradiční jídlo prasat co sežerou i sojové buřty "za páďo" .A zbytek snad ani namá cenu nějak komentovat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama