VOD (1)
Obsahy(3)
Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)
Recenze (607)
Kdyby náhodou někdo nevěděl, jak vypadá vajíčko, tak vypadá asi takhle (vezme do ruky pingpongový míček), a když nemáte vařečku, tak to zamíchejte rukou, já to taky tak dělám. A hlavně, aby to maso bylo správně proleželý a šťavnatý, je potřeba ho mít tak dvě až tři slabý hodinky pod pažemi, jak jsem to udělal já. Je to kvalita, to víte, koupelnu a deodorant znám jen z vyprávění. A na závěr jděte na www.haraburdi.cz a do neděle tam mají zlevněno báječnou kvedlačku a husí brk za cenu jednoho. Doporučuje Jirka Babica. 0% ()
Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()
A když neni tvaroh, pouzijte bily jogurt. a kdyz neni bily, vezmete klidne boruffkovej… Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby :-)) Je třeba něco dodat k téhle doslovné citaci? :-) Jedna hvězda za pobavení! Jako kuchař, je tento pán ale totální játro :-) ()
To si takhle jednou v noci přepínám zbůhdarma kanály (ve snaze zachytit cokoliv, kvůli čemu bych nemusel jít spát) a narazím na nějakej parodickej pořad vo vaření. Ve studiu je takovej nějakj umolousanej týpek, typ Vlka z "Jen počkej, zajíci", kterýmu akorát chybí nevoklepaný cigáro v puse...A povídá: No, takhle si tam nastrouháme ten sýr. Tááák! A kdo nemá sýr, může tam dát třeba uzený, to je taky dobrý. No a dáme to takhle na tu rybu a zalijeme hořticí. A kdo nemá hořtici, může tam dát třeba majonézu a místo ryby třeba kyselý zelí. To je taky dobrý... Ten pán rozenej je komik! A já ho mám rád. ()
No tak jestli si nekdo mysli, ze kritika Babicy je hysterie, protlak kydnuty na olej a zality dvema litry vody bolonska omacka, michat veprovej kotlet s protlakem a nivou (protlak ma pan Prasnica vubec hodne rad) je v poradku ci snad ze jeho "vesely segedin" je neco normalniho, tak ocividne nikdy nevaril a jedine co v zivote zvladl je asi tak leda ohrat si parky. Obcas je jen demagog, nekdy vylozene lze - nebo je jen proste tak hloupy. Viz priprava lilku do jeho "ratatule" apod. Hanba vam, pane Babica! ()
Galerie (10)
Photo © Archiv TV Nova
Zajímavosti (3)
- Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
- Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
- O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
Reklama