Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

veere

všechny recenze uživatele

Radši bez hodnocení... teď před chvilkou jsem na to koukal, a vrtá mi hlavou proč ten "blbec" vystupuje ve svetru, rukávem matlá do jídla, a ani si nesundá snubní prsten... ?? Ale musí se mu nechat, že většinou to jídlo vypadá lákavě a ne jako "babicovina", ovšem dnes mě příliš nenadchl (18:50; 20/12/09) ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Emanuel je vtipný, příjemný, kultivovaný člověk, který na rozdíl od Babiců a podobných umí vařit. co se týče jídla: je to jednoduché, poctivé jídlo, obvykle pocházející z italského venkova. Co se týče pořadu - kamera dobrá, hudba dobrá a Emanuelova čeština vtipná. Jasně, je to o individuálním vnímání, ale já na něj koukám prostě rád (a ještě radši u něj jím). A to jinak na pořady o vaření kašlu.... ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů tohoto typu, kde konečně vaří někdo, tomu jídlu a gastronomii rozumí a nedělá ze sebe něco, co není. Emanuel je nejenom skvělý kuchař, podle kterého se dá konečně upachtit poživatelná večeře, ale navíc je to sympaťák, na kterého je radost se dívat a nemám chuť si po pár minutách strčit prst do oka. To, že je Ital, navíc omlouvá i jeho chyby v češtině, na což se třeba takový Babica vymlouvat nemůže (jeho "vopejkání, vosmahování" a "dávání tohodle na tohle a tohodle do tohodle" mi rve uši). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama