Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle sračka nemá úroveň, hodnotit jí z hlediska gastronomického nemohu, ačkoliv všude od renomovaných kuchařů slyším, že Babica není schopen udělat ani krupicovou kaši bez toho, aby neporušil alespoň deset zásad vaření. Babica je zkrátka nula, uměle dosazen přes pochybné výběrové řízení na pořad o vaření, kam se dostal výhradně díky svému ksichtu, zjevně přitažlivému pro ženy ve středním věku a výš, které díky jeho kecům, přestanou myslet co vaří a jen budou čumět a postupně vlhnout při pohledu na jeho vymačkávání citrónů. Babicovo vaření je zcela perverzní a nedá se sledovat déle, než pět minut. Když si k tomu přizve ještě nějáké vesnické mařeny, které celé žhavé "národu" říkají, jak se má uvařit jejich recept a že jen ony vědí co je správné, je mi z toho k zblití. Babica pochopitelně odkýve každou píčovinu, kterou "hosté" pronesou, protože sám nemá sebemenší kuchařské znalosti. Babicovy blivnoty se hrdě zařazují mezi Ordinaci, Ulici, Pojišťhovnu a další tunu sraček, vyprodukovaných Novou, na které polovina národa čumí s otevřenou hubou, jak na dar z nebes. Neumím si představit, že by do ČR měly proniknou zámořské televize, český Pepa a Mařena by deset let nevyšli z baráku... 5% 08.04. 2010 ()

ganz odpad!

všechny recenze uživatele

"No voni by se tam normálně měly dávat rajčata, ale když je nemáme tak tam dáme kečup."-"No do tý pasty se má dávat parmezán a pršuto, ale podle mě stačí dobrej eidam a špekáčky" atd. Tohle je vážně člověk od kterého by kdokoliv vzal radu do kuchyně. Pan Kekel nám zde ukazuje, jak se to dělat nemá.( Pohlreich možná vaří draze, ale zato jeho principy jsou správné: používat, čerstvé věci, žádnou chemii.) ()

Reklama

UncleG

všechny recenze uživatele

To si takhle jednou v noci přepínám zbůhdarma kanály (ve snaze zachytit cokoliv, kvůli čemu bych nemusel jít spát) a narazím na nějakej parodickej pořad vo vaření. Ve studiu je takovej nějakj umolousanej týpek, typ Vlka z "Jen počkej, zajíci", kterýmu akorát chybí nevoklepaný cigáro v puse...A povídá: No, takhle si tam nastrouháme ten sýr. Tááák! A kdo nemá sýr, může tam dát třeba uzený, to je taky dobrý. No a dáme to takhle na tu rybu a zalijeme hořticí. A kdo nemá hořtici, může tam dát třeba majonézu a místo ryby třeba kyselý zelí. To je taky dobrý... Ten pán rozenej je komik! A já ho mám rád. ()

Wysch odpad!

všechny recenze uživatele

Moje matka je prosím kuchařka a Babicovy dobroty si pouští místo komedie, takže o kulinářských kvalitách tohohle mamlasa si dovolím pochybovat, ale celkově úroveň pořadu je někde těsně nad hodnotou absolutní nuly. Jediná pozitivní věc je, že jsem se na mistra Babicu zvládnul koukat jen dvakrát v životě, když jsem přijel za našima na návštěvu. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat "Babiččiny dobroty" ( jenom sranda ). Tento kuchař mne prostě nezaujal, asi je to z důvodu velké konkurence ostatních pořadů na jiných stanicích. Čeho je moc, toho je moc. Jiří Babica působí někdy, že ani do deseti neumí napočítat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama