Obsahy(1)
Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)
Videa (1)
Recenze (113)
No ty vole, nevim. Pryč je řetízek v druhym hrníčku, kluk co si přišel hrát s šutrama, většina legendárních ad-hoc hlášek, i "roztomilost" původního Ano, Šéfe!. Místo toho nám Prima servíruje břitce umělou srajdu, ve které hlavní roli hraje kamion plnej kuchtíků, instalatérů a kulisáků. Na začátku šou je (samozřejmě) všechno špatně, postupem času se to vylepší, aby to na konci byla "extratřída". Rádoby-emoce v hlavní (a jediné) roli, o kuchtění už nejde vlastně vůbec. Přemejšlim jak nad hodnocením, tak i nad tim jestli se na to dále ještě vůbec koukat. 2* a to sem byl asi ještě trochu mírnej. ()
Pohlreicha mám rád, ale tohle je trapnost nad marnost. Všichni zaměstnanci jsou překvapený, že tam je přestrojený Pohlreich, když tam lítaj lidi s kamerou a se štábem? Ale no tak. A pak ta nechutná komedie okolo. A ptát se na kvalitu restaurace podle fotek z kuchyně zákazníků? Obzvlášť, kdy jsou uvedeny jako "úřednice", to je teda statistický výběr. ()
Zdendu mám rád, vždycky jsem jeho pořady a díly Ano, šéfe! sledoval a bavilo mě to. Je člověk na svým místě, umí vařit, umí zajistit komplet chod restaruace atd., to všechno je v pořádku. Ale tady se koncept nepovedl, přestože je to zakoupená licence. Nepůsobí to věrohodně a vlastně je mně to líto, protože si říkám, jestli má zrovna on (navíc po deseti letech velice úspěšnýho pořadu) zapotřebí. No nevím, zatím byly natočený 4 díly, co jsem se dočetl, otázkou je, jestli to vůbec bude pokračovat. ()
Zdéňa je prostě gastronomický polobůh. Ale ten formát co to jako je? 24 hodin, půlené obrazovky alá kefír Sutherland. To frčelo v době, kdy dvojčata ještě stály. Jak já bych chtěl staré dobré Ano Šéfe. Ale za ty hlášky to stojí: visí to jako šourek nemocného bernardýna, kydáš to tam jak v lékárně :D ach jo prostě klasika. ()
Zdenda tehdy prohlásil, že je unavený a ztratil chuť dál kafrat hospodským do života. Bral jsem to, dávalo to logiku. Jeho kývnutí na podobný formát, který je hlavně rychlejší, už tolik ne. Roky měnil zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, byl u toho trefný, ultravtipný, svěží, zrál jako víno. A právem se stal největším tahákem pořadu, který měnil, pulzoval, zlepšoval čtyři dny v kuse plus se vrátil, aby zjistil, co se (ne)povedlo. Všechno jde nyní stranou a přichází daleko dynamičtější pojetí, u kterého superšéf s partou profíků změní lokál i zavedené zvyky a pohledy na věc, aniž by se majitelé a personál zase tak úplně snažili. Buch, bác, rychlokurz a hned tu máme reakce nadšených hostů á la „jídlo je exkluzivní, prostředí úchvatné, personál ochotný“. Samoúčelné, umělé, bez napětí a tempa. Takový Pohlreich v prášku. PS: Musím uznat, že s druhým a třetím dílem se můj dojem trochu spravil (takže jsme někde mezi dvěma a třemi hvězdami). ()
Galerie (2)
Zajímavosti (1)
- „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)
Reklama