Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

oskiii 

všechny recenze uživatele

Kašpárek je výborný kuchař a velký profík. To, že mluví ostravským dialektem na tom nic nemění. Recepty jsou kvalitní z vybraných surovin. Žádné levné blafy. Problém je ten, že tato republika obdivuje pouze ceckatou indiánku Pohlreicha. To je pro "gauč" kuchaře největší boreček a nikdo se mu nerovná. Co řekne, je prostě pravda, protože je to přeci největší mudrc na světě. Nicméně, takový Navrátil, Paulus, Štift nebo právě Kašpárek se mu minimálně vyrovnají. Takže Kašpárkův pořad hodnotím čtyřmi hvězdami a doufám, že tak brzy neskončí. ()

HrochOch odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle lahůdku jsem si dala dnes s panem Kašpárkem. Mladý moravský chalan se silným akcentem nám v pořadu "co bude dnes g večeři" servíroval kuřecí řízek v oříškové krustě..sám mluvil dost křupavě (křupansky) , kuře do trouby bouchal (jak amorální), vaření nám zjednodušil upozorněním, že pro pečení můžeme kuře vložit do jakékoliv nádoby, kterou najdeme doma, já iniciativně zkoušela odměrný válec a nebylo to zrovna žraso o kterém tak roboticky mluvil.) ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem toho pomrkávajícího ostravskýho chachara nemohl vystát,ale čím častěji na to kouknu, tím víc si zvykám na jeho "tunění" pokrmů a svéráznej projev. Pominu-li jeho vyjadřování a šatník zahrnující hodně růžových triček a jiných přiteplených disco modelů, musim říct, že to kluk má v ruce, vařit umí a pobaví taky. 2,5* pyčo. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Je to pořad o vaření, budu se tedy pohybovat v patřičných příměrech: zapomeňte na dokonalý pokrm, co se rozplývá na jazyku a ještě po letech na ten gurmánský zážitek budete sentimentálně vzpomínat a polykat sliny. Ba není to ani poctivé, jednoduché, dobré jídlo, jaké si uklohníte doma a v nabídce restaurací ho nenajdete. Byli jste někdy pár dní v nemocnici? Krmili vás tam šlichtou, co stačila k přežití, ale vaše chuťové pohárky se nespokojeně ošklíbaly? Tak přesně k těmto výtvorům lze přirovnat "Co bude dnes k večeři": mdlý až mrtvolný projev kuchařů je zakončen prezentací vždy zaručeně delikatesní speciality (no zpochybněte to přes TV obrazovku), kdy mě nepřestává fascinovat, jak na talíř naaranžují tři zrnka rýže, dvě vrabčí sousta nedopečeného masa, zaházejí to trochou plevelu a pyšně ukazují na kameru! Přinést mi v restauraci něco takového, naběhnu do kuchyně a narvu to kuchaři do špic! Ale teoreticky se podle tohoto pořadu třeba dá uvařit něco chutného, takže dávám 31%. EDIT: Po roce jsem na pořad párkrát znovu narazila a zjistila, že vehementně inklinuje ke sračce. Něco tak necharismatického a toporného, co si tam hraje na kuchaře, se jen tak nevidí a neslyší... Ty vole, zlatej Babica! 15% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Než se Radek Kašpárek vyšvihnul na světlo světa MasterChefem, vařil kromě reálného prostředí i v tom televizním kdysi dávno na Barrandově, ještě v časech, kdy se na tuto stanici dalo v pohodě dívat i několik hodin denně. Abych ale šel s pravdou ven, Co bude dnes k večeři? jsem viděl několikrát jen proto, že jsem ještě jako žák prvního stupně základky čekal na večerní Animáček. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama