Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všeuměl Ivan Vodochodský ukáže v pořadu vysílaného na TV Nova zaručené tipy na to nejlepší grilování. Díky pořadu Grilování s Vodouchem můžete ochutnat jednoduché i složitější recepty, které právě Ivan Vodochodský připraví. (Paity)

Recenze (30)

sarkareifova odpad!

všechny recenze uživatele

To je furt dokola! Nejdřív to žačalo Prostřenem, Ano Šéfa a skončilo to u Grilování s Vodouchem. Když sem na to jednou koukala tak griloval maso, které právě vyndal z obalu a pak k tomu udělal jenom česnekovej dresing, kterej umí udělat každej. A to bylo všechno. Natočení muselo stát hodně peněz a vznikla další kravina!! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když se vám do rohovky zarazí kousek asfaltu, který musí očařka vyšprtnout ošklivě ostrým nástrojem, můžete skončit jako já - s okem ulepeným od framykoinu a slz, neschopní číst, neschopní čumět do monitoru déle než pár minut v kuse, neschopní být na slunci nebo ve větru, zkrátka jen sedět či ležet jako kraví lejno u televize a víceméně poslouchat, co se v ní děje. To se dozvíte věci! Kupříkladu takové "Grilování s Vošoustem", to byla lahůdka! Necharismatická bečka sádla je na zahradě s trojicí juvenilních párů a chystá jim žranici - buřty s hořčicí, cibulí a pivem, umaštěný zeleninový salát hňahňaný holýma rukama, žebírka s colou a protože je to všechno poživatelné asi jako dort od pejska a kočičky, všichni přítomní si masné karcinogeny na konci hojně oplácají kečupem "vyrobeným ze skutečných rajčat" Kand (pořad je pravděpodobně sponzorován touto značkou). Dobrá, žrádlo z tohoto "kulinářského" pořadu stojí zjevně za vyližprdel - a co zábava? Hurá, tak ta je ještě horší, přesněji žádná! Tuhle jsem na zahradě rozšlápla slimáka a koukat, jak z něj vytéká nažloutlý vnitřek, bylo chutnější i záživnější než "Grilování s Vošoustem". Hvězdičku dávám ze dvou důvodů: 1) napadl mě během pořadu recept na večeři, co stojí za vyzkoušení, 2) ze soucitu. Chválabohům, že se rohovka hojí rychle! 10% ()

Reklama

Hopi odpad!

všechny recenze uživatele

Pejsek s kočičkou pekli dort, Vodochodský griloval. Výsledek je stejný, jen měl navíc nedoučeného kuchaře jako pomocníka. Grilovat maso v Cole nebo maso zalít směsí piva a kečupu, mít mleté maso obarvené do růžova jak dětská prdelka a chrochtat si, jak nakoupil kvalitní suroviny a na závěr si hotové maso na talíři zalít pořádně kečupem, aby bylo poživatelné. Zažít to doma na zahradě - proč ne. Ale jako pořad do televize? Ale když nad tím tak přemýšlím, musím odebrat jednu jedinou, malou, bezvýznamnou hvězdičku a dát odpad. Má tam jednoho hlavního hosta, v prvním dílu Kristýnu Leichtovou - ale úplně zbytečně! Párkrát prohodila pár slov a byla tam jen na okrasu a jako pomocnice. Taky ji mohli nechat připravit něco jejího když už tam je, ne jen přicmrndávat. Škoda. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Teď se pořádně nažerem, přitom jsme to mohli v klidu udělat s grácií. I když tady nejde o lovení prestižních michelinských hvězd a snahou je na televizní obrazovku přenést letní pohodu s grilováním, nemusíme v každém třetím záběru vidět v plné nahotě, kdo to celé sponzoruje. Tak či onak, teď to svými tlustými špinavými prackami pořádně promíchám, přiliju půl lahve kečupu a bude to mňamka. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ivan Vodomrdský je známý svojí absolutní zahleděností do vlastní tlusté prdele, proto je každý pořad do kterého se nasere, odpad už z principu. Jsem z Hradce, do kterého se tohle sele přestěhovalo aby svého času dělalo kulisáka v divadle (na víc neměl i když chtěl být herec), proto se mi pod ruku pochopitelně dostaly výpovědi očitých svědků, kteří přišli do kontaktu s jeho tlustým egem. Tohle smradlavé upocené prase je schopné zcela vážně žádat po barmankách (v divadle), ať mu ukážou kozy a když se vší slušností odmítnout, řekne, že jsou to stejně ploché krávy a on o nic nepřišel (Casanova jeden). Dost ale k mému subjektivnímu hodnocení tohoto čuráka. Grilování s Vodouchem je jen další ubohou snahou extrémně zadlužené Novy, konkurovat Primě v kuchařských show. Zatímco na Primě Ital představuje středomořské speciality a provází diváka po nejrůznějších koutech Itálie, Vodomrdský griluje párky pro "hvězdné" děti (hosty) z Ordinace v růžové zahradě. Porovnat to například s "Šéfem na grilu" snad v rámci uchování důstojnosti Vodomrdského ani nejde. Zatímco Pohlreich ukazuje jak se griluje zdravě a dobře, Vodomrdský podlévá žebírka Coca-Colou a worchestrem. Jako vrchol svého umu pak představí grilované špekáčky a jeho prasečíma rukama prohmataný těstovinový salát. Pokud mají kuchařské pořady v člověku vyvolat chuť k jídlu, pořad Vodomrdského v člověku vyvolá spíše chuť na zblití. Jestli tohle čteš ty tlustý prase, zabal to a jdi spáchat sebevraždu, případně se vrať k vaření ke Gondíkům, tam přesně zapadáš... 0% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama